BÉCS ADVENTI HANGULATBAN

BÉCS ADVENTI HANGULATBAN

♦ JELENTKEZEM AZ ÚTRA ♦

BÉCS

A császári város adventi hangulatban, szombati zsúfoltság nélkül!

 

2017. december 1.

 

Utazás: autóbusszal.

~ Program ~

Ádvent – az egyházi év kezdete – a Szent András ünnepéhez legközelebb eső vasárnappal, illetve annak előestéjével kezdődik és négy hétből áll. Az 1980-as évektől elevenítették fel a bécsiek a karácsonyi kirakodóvásár megrendezését, amely eleinte a Városháza előtt rendeztek meg. Napjainkban a város szinte minden jelentősebb pontján láthatók a vásározók.
Bécs gyönyörű, gazdag, izgalmas, régi és új, de érdekes is. Itt karácsony előtt pezseg az élet, mindenki készül az ünnepekre. Ezt a hangulatot és fényáradatot látni kell!

Érkezés után autóbuszos városnézés az osztrák fővárosban, BÉCS-ben. A Ring látványos és közismert épületei ebben az időszakban ünnepi hangulatban pompáznak. Ennek köszönhetően a turisták áradata szinte minden hétvégén megrohamozza a várost. Ezért invitáljuk Önöket pénteken a híres karácsonyi vásárba!

A nap folytatásaként irány az adventi hangulatban pompázó Schönbrunn-i kastély kirakodóvására (Christkindlmarkt-ja). Programunkban csak a parkban teszünk sétát, illetve egyénileg vegyülhetünk el a forgatagban.

Visszatérve a belvárosba, nem maradhat ki a Rathaus platz színes karácsonyi vására sem! Egy jó forralt bor erejéig mindenképpen érdemes itt is megpihenni! Szabad program, vásárlási lehetőség.

Visszaindulás a késő délutáni órákban.

 

Részvételi díj: 7.900,- Ft

Az ún. „átmenő biztosítást” a részvételi díj tartalmazza!

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

♦ JELENTKEZEM AZ ÚTRA ♦