Kedves Utastársunk!

 

Köszöntjük ideiglenes weboldalunkon!

Sajnos korábbi honlapunkat feltörték és használhatatlanná vált. Energiánkat nem kímélve igyekszünk visszatérni a Világhálóra, de oldalunk nem kész és nem teljes. Elsőként azok az utak kerültek fel, melyekre még rendelkeztünk szabad helyekkel. A már betelt, vagy nem foglalható programok nem kerültek fel.

A menüpontok még szerkesztés alatt vannak, így a legegyszerűbben az „ÚTJAINK IDŐRENDI SORRENDBEN” menüben lehet tájékozódni. A 2017 ősz-tél és a 2017-18 tél-tavasz egyaránt megtalálható az újdonságokkal és az új indulási dátumokkal együtt.

Rövidesen ismét elérhető lesz az online jelentkezési lehetőség is. Addig is az info@haristravel.hu e-mail címen várjuk jelentkezéseiket, elérhetőséggel és a választott program megnevezésével.

Programjaink folyamatosan kerülnek fel, illetve folyamatosan végezzük az ellenőrzéseket. Az előforduló esetleges „nyomdai” hibákért megértésüket kérjük.

Türelmüket köszönjük és természetesen nem veszítjük szem elől, hogy párhuzamosan az új, minden ízében korszerű honlapunk is elkészüljön!

Jó böngészést kívánunk!

 

Haris Travel Club