Kedves Utastársunk!

 

Korszerű honlapunk elkészültéig, köszöntjük Önt ideiglenes weboldalunkon!

A Haris Travel Club utazásszervező irodát Haris Ernő alapította és 1995 óta indít kulturális körutazásokat világszerte. Évről évre folyamatosan bővülő kínálattal és megújuló programokkal állunk utasaink rendelkezésére, irodánkban pedig tapasztalt munkatársaink segítik a választását.

Tartalmas körutazásaink jellemzője a jó ár/érték arány, a rejtett költségektől mentes részvételi díjaink értünk beszélnek. Valamint törzsutasainknak szóló Club Bonus kedvezménnyel honoráljuk visszatérő utasaink hűségét.

Népszerű szolgáltatásunk a tengeren túli útjaink esetén az indulás előtti személyes találkozó, ahol a szakmailag elismert idegenvezetőink tartanak tájékoztatót, felkészítést az adott útról!

A kulturális körutazások teljes palettáját kínáljuk: a belföldi és szomszédoló kirándulásoktól, városlátogatásokon, körutazás & nyaralás kombinációkon, valamint egzotikus hajóutakon át, a klasszikus körutazásokig. Az öt lakott kontinens: Afrika, Amerika, Ausztrália, Ázsia és Európa mintegy 80 országát mutatjuk be.

Válogasson kedvére és bízunk benne, hogy talál magának kedvére valót ajánlataink között. Tartson velünk Ön is!

 

                                            Felejtetetlen élményekben gazdag, jó utazást kíván:

 

                                                                                                                                          a Haris Travel Club