SZILVESZTER DUBAJBAN & AZ EMÍRSÉGEKBEN

SZILVESZTER DUBAJBAN & AZ EMÍRSÉGEKBEN

♦ JELENTKEZEM AZ ÚTRA ♦

SZILVESZTER DUBAJBAN & AZ EMÍRSÉGEKBEN

KÜLÖNÖS ÉJSZAKA AZ „1001” ÉJ HAZÁJÁBAN

 

2017. december 29 – 2018. január 3.

 

Az Egyesült Arab Emírségek területét hét emírség alkotja, amelyből programunk során hármat fedezünk fel. Egyedülálló szilveszteri pompába öltözve gyönyörködhetünk Dubajban. A híres arab kereskedelmi és vendéglátó szellem tudatosan készül a nyugati világból érkező vendégek fogadására az év minden napján.

Utazás: Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon Emirates menetrend szerinti repülőjárattal, a program során légkondicionált autóbusszal.
Elhelyezés: Grand Excelsior Hotel Bur Dubai 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: büféreggeli, a 3. napon szilveszteri gálavacsora, az 5. napon vacsora, főétkezések ital nélkül.

~ Program ~

1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás Dubajba a délutáni órákban. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj
DUBAJ a második legfontosabb emírség, az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Ez nem véletlen, hiszen napjainkban az ország idegenforgalmának központja, a legtöbb külföldi vendég ide érkezik, itt pihen, üdül, vásárol és élvezi a szinte örökös napfényt. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Nemzeti Múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Utazás Deira városrészbe, látogatás a fűszerpiacon, valamint megnézzük az Arany piacot is. Este fakultatív programként Dhow túrára (hajókirándulásra) indulhatunk tradicionális arab vitorlás hajókkal, ahol ínycsiklandó arab specialitásokat kóstolhatunk, miközben a város éjszakai pazar fényeiben gyönyörködhetünk. Szállás Dubajban.

3. nap: Sharjah
A napot SHARJAH emírség felfedezésével töltjük. Sharjah Dubajtól észak-keletre fekszik, területét tekintve a harmadik legnagyobb emírség. Elsősorban kulturális központként ismert, de híres az iszlám törvények és hagyományok szigorú betartásáról is. Este szilveszteri gálavacsora a szállodában. Szállás Dubajban.

4. nap: Dubaj
Délelőtt szabad program. Délután fakultatív kiránduláson, ún. sivatagi szafarin vehetünk részt. Terepjárókkal utazunk a homokdűnéken keresztül, és ízelítőt kapunk az arab kultúrából: Tanura show, hennafestés, tevegelés, végül BBQ vacsora zárja a programot. Szállás Dubajban.

5. nap: Abu Dhabi
Kirándulás az egykori kis halászfaluból tündöklő világvárossá vált ABU DHABI-ba. A városnézés során több, világviszonylatban is a „legek” közé sorolható látványosságot keresünk fel. Az Emirátusi Palota a második legdrágább hotel a világon. A Zayed sejk mecset a világ nyolcadik legnagyobb mecsete, negyvenezer hívőt képes befogadni egyszerre. Érdekes látványosság a Heritage Village (Örökség Falu) Szabadtéri Múzeum, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a kézművesek, takácsok és szakácsok mesterségeit. Vacsora a szállodában, majd fakultatív program keretén belül ellátogathatunk a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletére. Szállás Dubajban.

6. nap: Dubaj – Budapest
Kora reggel búcsú az Emírségektől, irány a repülőtér és hazautazás. Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

 

Részvételi díj: 399.500,- Ft/fő

Repülőtéri illeték: kb. 116.000,- Ft (Az indulásig változhat!)

Kedvezmény 3 ágyas elhelyezés esetén: 33.900 Ft/fő

Egyágyas felár: 149.100,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek és a SZILVESZTERI GÁLAVACSORA árát is tartalmazza!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Fakultatív programok minimum 15 fő részvétele esetén:
(Irodánkban, utazás előtt fizetendő!)
– (2. nap) Dhow túra, esti hajókirándulás vacsorával: kb. 50,- USD
– (3. nap) Félnapos sivatagi túra programokkal és vacsorával: kb. 55,- USD
– (4. nap) Burj Khalifa látogatás, transzferrel: kb. 60,-USD

Szervízdíj / borravaló: 30,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

♦ JELENTKEZEM AZ ÚTRA ♦